Kiire tšillikana

Kui tahad valmistada midagi maitsvat ja hästi kiirelt, siis seda toitu nimetaksin ma küll tervislikuks kiirtoiduks. Selles roas saavad kokku Aasia vürtsised maitsed ning Eesti kodus valmistatud magus tšillimoos ja Eestis kasvatatud kanade kintsuliha.  



Vajalikud toiduained:

- 1 kg kana kintsuliha
- 250 g magusat tšillimoosi
- 2 pakikest (200 g) riisi
- soola
- veidi oliiviõli 
- vett riisi keetmiseks ja veidi kanale





Valmistamine:

1. Lõika kana väiksemateks tükkideks.
2. Lase õli pannil kuumaks ja lisa kanatükid, nii et pann oleks kaetud ühe kihiga. Keera vahepeal kanatükke. Mina küpsetasin kanatükid kahes osas.
3. Kui kana on valmis, lisa tšillimoos ja veidi vett.
4. Hauta umbes 10 minutit.
5. Keeda riisi õli ja soolaga maitsestatud vees umbes 15 minutit.
6. Vala riisipakid sõelale, lõika pakid lahti ja kummuta riis kaussi.
7. Serveeri magusvürtsised kanatükid riisiga. Soovi korral puista peale murulauku.