Lihtne tatrapada

Vahetevahel võib valmida üllatavalt maitsev toit, kui kombineerid omavahel kokku toiduained, mida kodus leidub. Nii valmis seegi roog. Tatar ei ole minu lemmik, kuid tean, et see on väga kasulik. Kel tatra maitse ei meeldi, julgen seda rooga soovitada, sest tänu tomati hapususele siin tugevat tatra maitset ei tunne. 


Vajalikud toiduained:

- 2 pakikest (200 g) tatart 
- 400 g hakkliha
- 1 purk tomateid omas mahlas
- 1 purk punaseid konservube
-  umbes pool pakki külmutatud paprikat
- 2 küüslauguküünt
- 1 porgand
- soola ja pipart
- 2 spl maitsepärmi
- mõned loorberilehed


Valmistamine:

1. Prae hakkliha õrnalt läbi, lisa küüslauk, sool ja pipar.
2. Lisa paprika, kurnatud ja läbi loputatud oad.
3. Sega ja kuumuta.
4. Lisa konservtomatid ja loorberilehed.
5. Hauta veidi aega.
6. Kui tundub, et paprika on piisavalt pehme, lisa hautisesse keedetud tatar.
7. Sega läbi ja toit ongi valmis.
8. Serveeri hapukoore, tilli ja karulauguga.