Kiire kanaamps

Alati ei ole aega suurt toitu valmistada. Ja alati ei olegi isu suure kõhutäie järele. Paneeritud kanafileetükkide valmistamisega saab hakkama igaüks, kes vähegi soovib. Kuigi tegin kana Santa Maria paneeringuga, muutsin õpetust ja võtsin kana topeltkoguse. Tuli väga maitsev, hea oli näksida nii soojalt kui ka jahtunult.


Vajalikud toiduained:

- 1 kg kana- või broilerifileed
- 1 pakk Santa Maria krõbedat paneeringut kanale
- 2 spl õli
- dipikastmeks hapukoort, sinepit, mädarõigast, majoneesi ja rohelisi laugulisi



Valmistamine:

1. Lõika filee umbes 2-3 cm tükkideks ja aseta kaussi.
2. Lisa õli ja krõbe paneering ning sega läbi.
3. Aseta kana- või broileritükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
4. Küpseta ahjus 225 kraadi juures umbes 15 minutit.
5. Fileetükkide küpsemise ajal valmista dipikaste oma maitse järgi.