Maitsekas tortillatasku

Tortillat ehk Mehhiko pannileiba on võimalik täita väga erinevate koostisosadega. Kasuta vaid oma fantaasiat! Kuigi mina sõin tortillat hakklihatäidisega, sobib hakkliha asemel kasutada paneeritud kanafileetükke. Kui tahad mahlakat suutäit, võid veel lisada külma hapukoorekastet. Kana ja külma kaste valmistamise retsepti leiab minu 14. juuni postitusest.


Vajalikud toiduained:

- 1 pakk (täistera)tortillasid
- 500 g seahakkliha
- 1 pakk Santa Maria Taco maitseainesegu
- 1 punt lehesalatit
- 1 kobar väikseid tomateid
- pool kurki
- rohelist sibulat või murulauku
- riivitud juustu 
- Santa Maria Taco mahedamaitselist kastet


Valmistamine:

1. Pane hakkliha kuumale pannile, maitsesta maitseaineseguga ja küpseta kuni hakkliha on läbi küpsenud.
2. Haki kurk, tomat ja murulauk.
3. Kui kõik koostisained on serveerimiseks valmis, kuumuta pannileiba ahjus umbes 15 sekundit ja aseta seejärel fooliumile.  
4. Määri pannileib Taco kastmega ja kata see sulle meeldivate toiduainetega.



5. Keera tortilla taskuks, võttes abiks fooliumi.
6. Head kõhutäit!