Luksuslik kamavaht

Magustoit, mida võib teha ainult paari koostisosaga, aga ka luksuslikuna. Olen teinud erinevaid kamavahtusid: küll maitsestamata jogurtiga, küll ainult vahukoorega. Sel korral tegin eriliselt rammusa hõrgutise, mille juurde kindlasti sobivad maasikad või hapum toormoos. Eriti kiiresti kaob pokaalist kamavaht maasikatoormoosiga, kuid sel korral olid mul kapist võtta mustad sõstrad, nii et valmistasin juurde mustasõstramoosi.




Vajalikud toiduained:

- 400 ml vahukoort
- 400 ml toorjuustu
- 100 g hapukoort
- 6 spl suhkrut
- 3 tl vanillisuhkrut
- 5 spl kamajahu





Valmistamine:

1. Vahusta vahukoor suhkruga.
2. Sega hulka hapukoor, toasoe toorjuust, vanillisuhkur ja kamajahu.
3. Pane pokaalidesse ja aseta mõneks tunniks külmkappi.
4. Serveeri marjade või/ja toormoosiga.