Tuline kanapilaff

Nagu minu sõbrad, tuttavad ja lähedased teavad, armastan ma vürtsikaid ja tuliseid maitseid ...  



Vajalikud toiduained:

- 500 g riisi
- 600 g kanaliha
- 1 sibul
- 500 g tomatipastat
- Maggi Texicana salsat
- Santa Maria Mehhiko-pärast kanamaitseainet
- Santa Maria tsitrus-grillisegu maitseainet

Valmistamine:

1. Lõika kanaliha väikesteks kuubikuteks ja prae pannil läbi.
2. Haki sibul ja lisa kanalihale.
3. Kui kanaliha ja sibul on praetud, pane potti ja lisa niipalju vett, et vesi kataks kanaliha ära.
4. Hauta kanaliha potis niikaua, kuni kanaliha on pehme.
5. Kui kanaliha on pehme, lisa riis.
6. Lisa tomatipasta, salsa ja maitseained.
7. Keeda seda umbes 15 minutit.
8. Kui toit on valmis, tõsta pott pliidilt ja asu sööma.