Mahlane kana Parmesaniga

Olen varem valmistanud küll juustukattega sealiha ja juustušnitslit, aga eile õhtul otsustasin teha juustukattega kana, kasutades Parmesani-tüüpi juustu, mida ma varem proovinud ei olnud. Valmis väga mahlane ja kerge õhtusöök. Kuna ma ise riisi ei armasta, serveerisin toidu tomati-kurgisalatiga. Järgmisel päeval lõikasin kaks alles jäänud küpsetatud Parmesani-kanafileed väiksemateks tükkideks ja valmistasin neist ülihea kastme vahukoorega.


Vajalikud toiduained:

- 6 kanafileed (umbes 1 kg)
- 1 dl majoneesi
- 40 g riivitud Rimi formaggio juustu
- hakitud tilli
- rohelist sibulat
- peterselli
- 1 peeneks hakitud küüslauguküüs
- soola, pipart


Valmistamine:

1. Maitsesta kanafileed soolaga ning aseta ahjuvormi.
2. Sega omavahel ülejäänud ained, maitsesta soola ja pipraga ning laota segu kanafileedele.
3. Küpseta 200kraadises ahjus umbes 30 minutit.
4. Serveeri riisi või salatiga.