Mahe Pad Thai

Nüüd väike põige Taimaale!


Vajalikud toiduained:

- 300 g riisinuudleid
- 700 g kanafileed
- õli praadimiseks
- 300 g värsket kapsast
- 1 porgand
- 1 muna
- 1 pakk Santa Maria Pad Thai vokikastet



Valmistamine:

1. Lõika kanafileed peenteks ribadeks ja pane õliga kuumutatud pannile.
2. Prae kanaribad veidi pruuniks (kui tekib palju vedelikku, eemalda see ja lisa hiljem rooga).
3. Lisa kanale hakitud kapsas ja koorimisnoaga ribastatud porgand.



4. Sega ja hauta.
5. Kui kapsas ja porgand on enam-vähem pehmed, tee panni keskele ruumi ja löö sinna muna.



6. Sega muna puulusikaga, kuni ta muutub pudruseks, ning siis sega kapsa, porgandi ja kanaga läbi.
7. Vahepeal keeda riisinuudlid pehmeks (nuudlitel, mida mina kasutasin, oli õpetuses 20 minutit, aga minu arvates oli see liiga pikk aeg).
8. Tee nuudlid veidi väiksemaks ja lisa koos vokikastmega ülejäänud rooga ning sega läbi.


9. Head isu!