Mahlased kanarullid

Selle toidu valmistamise idee sain Facebooki leheküljelt "Cook with me", kuid pidin kohandama koguseid, kuna mõnda toiduainet oli liiga vähe. Serveerida võib riisi või toorsalatiga. Aga võib nautida kanarulle ka lisandita. Hõrk kõhutäis!

Vajalikud toiduained:

- 5 kana- või broilerifileed
- veerand klaasi majoneesi
- 1 tl sinepit
- 150 g riivitud mozzarella`t
- 3 küüslauguküünt
- maitsestamiseks soola ja pipart
- hakitud peterselli
- praadimiseks oliiviõli


Valmistamine:

1. Lõika kanafileed poole õhemaks, nii et saad 10 fileed.
2. Tambi fileed mõlemalt poolt läbi ja maitsesta soola-pipraga.
3. Sega kokku majonees ja sinep ning määri fileed sellega.


4. Sega omavahel 100 g mozzarella´t, petersell ja küüslauguküüned, kata sellega fileed ning keera rulli.


5. Kuumuta pannil õli, aseta kanarullid pannile ja määri need üle majoneesiseguga.


6. Küpseta kaane all umbes 25 minutit.
7. Seejärel puista peale ülejäänud mozzarella ja küpseta veel 10 minutit.